Продавач на фен-артикули: Лято 2012 бе незабравимо, пожелавам на националите участие в Токио


Продавач на фен-артикули: Лято 2012 бе незабравимо, пожелавам на националите участие в Токио
10-08-2019 15:45 | Ани Колева, пратеник на BGvolleyball.com във Варна

Ани Колева, пратеник на BGvolleyball.com, Варна

 

Няколко часа преди старта на първия мач на волейболистите на България срещу Египет от олимпийската квалификация във Варна… Точно пред централния вход на Двореца на културата и спорта, където се провежда турнира се изграждат няколко шатри с различни стоки. Една от тях е за фен-артикули. Предлага се голямо разнообразие от различни стоки: от големи знамена с родния трибагреник, през шапки, шалчета и тениски в трите основни цвята, тромби, барабани и всякакви други неща в услуга на публиката.

 

 

Продавачът подрежда старателно стоката, фенове минават, спират се, но някак си няма голям интерес.

 

„Какво да ви кажа. Не купуват вече толкова хората. Не нам дали поради липса на средства, или поради липса на интерес. Малко продаваме“, започва да разказва продавачът за BGvolleyball.com.

 

„Работя тук от почти десет години. Видял съм различни етапи, но преди години беше по-друго. Феновете купуваха с удоволствие, всякакви артикули се продаваха. Отъждествяваха се с успехите на волейболистите, искаха и те да дадат своя принос към цялостната подкрепа. Пикът на продажбите бе през 2012 година, през лятото на Олимпиадата в Лондон. Но и тогава тимът ни имаше успехи, еуфорията бе огромна. Всички се вълнувахме и съпреживявахме нещата наравно с тях. Сага, в последните години, като нямаме същите успехи, някак си запалянковците не са толкова активни... Пожелавам на националите ни успех, дано да успеят да спечелят квалификацията. Обичам волейбола и се надявам отново България да играе на Олимпиада, и всички отново да изживеем тази еуфория“, завърши продавачът от шатрата.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: България национален отбор волейбол мъже, Олимпийска квалификация волейбол 2019 мъже, Силвано Пранди
Коментари
Други новини