Мартин Атанасов: Дано ни поникнат криле срещу Бразилия


Мартин Атанасов: Дано ни поникнат криле срещу Бразилия
10-08-2019 23:39 | Ани Колева

 

Ани Колева, пратеник на BGvolleyball.com, Варна 

 

Волейболистите на България надиграха Пуерто Рико с 3:0 гейма и записаха втора победа на олимпийската квалификация във Варна. Мартин Атанасов изигра мача като титуляр титуляр и бе с основен принос за победата. Ето какво каза той след успеха:

 

„Уникално беше, пред варненската публика усещането е уникално. Успяхме да дръпнем рано и мачът си замина. Категорично бихме днес и много се радвам.

 

Напрежение винаги има. Особено с тези мачове тук. Успявам да се мобилизирам с времето, с всяка точка. По-опитните момчета помагат, стараят се да помагат на младите. Колективът ни е добър и това помага.

 

Много важна победа днес. Вчера не беше лек мач, четири гейма играхме, днес завъртяхме състава, някои момчета починаха. За самочувствие, а и всяка победа се брои. Важно бе да победим така категорично.

 

Очаквам утре да е много трудно срещу Бразилия. Отделен мач. Сега ще възстановяваме и мислим само за този мач. Дано утре залата да е пълна, да ни поникнат криле и да зарадваме всички."
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: България национален отбор волейбол мъже, Олимпийска квалификация волейбол 2019 мъже, Мартин Атанасов
Коментари
Други новини