5000 в зала Конгресна за двубоя България - Бразилия (видео)


11-08-2019 20:25 | Ани Колева, пратеник на BGvolleyball.com във Варна

 

Страхотно оживление, глъч и настроение имаше пред Двореца на Културата и спорта във Варна, преди последния решителен мач на националите ни срещу Бразилия от олимпийската квалификация. Двубоят е тази вечер от 20:30 ч, а победителят печели квота за Игрите в Токио 2020.

 

Феновете започнаха да прииждат по-отрано, като вълнуващо обсъждаха предстоящата битка. Мнозина пък търсеха билети в последния момент за да гледат мача. Заради огромния интерес към мача България - Бразилия, след като всички билети за решителната битка от Олимпийската квалификация във Варна бяха изкупени още вчера, от залата подсигуриха допълнителни места, които бяха пуснати в продажба. Така близо 5000 зрители изпълниха трибуните на спортното съоражение, а националите ни играят пред добре позната атмосвера на страхотна подкрепа.

 

С настроение и усмивки пристигнаха и националите ни, като те бяха приветствани от чакащи ги фенове. Волейболистите ни обърнаха внимание на всички, като зарадваха своите почиталите със снимки и автографи.---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини