Сезонът за ВК Казанлък започва с нови треньори и състезателки (видео)


04-09-2019 15:00 | BGvolleyball.com

 

25-годишен треньор от Разлог пое женския волейболен отбор от Казанлък. Борислав Крачанов има сравнително кратък префесионален опит, но силно желание и амбииции за успехи в новия сезон с екипа на "розите". Той ще работи в тандем с Иван Чолев, който е от миналата година в клуба. Двамата ще работят с женския състав и девойките старша възраст.

 

 

Борислав Крачанов пое поста на старши-треньор на женския отбор на Казанлък

 

При по-малките възрасти също има промени. Тони Илиев, Иван Енчев и Съби Кафеджиев ще отговарят за детско-юношеската школа. Тони Илиев идва от Берковица, където бе треньор и президент на ВК Тони спорт и ще подготвя за състезанията най-малките състезателки до прекадетки.

 

 

 

Тони Илиев ще се занимава с подрастващите в детско-юношеската школа на Казанлък

 

Променен е и обликът на женския отбор на Казанлък за новото първенство. Четири нови състезателки тренират с казанлънчанки от началото на предсезонната подготовка. Три от момичетата са варненки – Рая Кирова, Десислава Тодева и Кристина Йорданова, а Христина Пеева идва от школата на Берое (Стара Загора).

 

Какво казаха новите треньори в школата на Казанлък - Борислав Крачанов и Тони Илиев, както и една от новите състезателки Рая Кирова, можете да видите във видео-материала.

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Казанлък, Борислав Крачанов, Иван Чолев, Тони Илиев, Иван Енчев, Съби Кафеджиев, Национална волейболна лига 2020 жени
Коментари
Други новини