Италиански специалист издаде автобиография


Италиански специалист издаде автобиография
06-09-2019 12:30 | BGvolleyball.com

 

Италианският специалист Андреа Анастази издаде своята автобиография. Книгата носи името "Licencja na trenowanie“ ("Свободата да бъдеш треньор") и е написана със съдействието на Камил Складовски, говорител на Полската волейболна лига. Четивото е изцяло на полски език.


Анастази, който от новия сезон ще води Онико (Варшава), работи в Полша от почти девет години. В книгата описва първите си стъпки в професионалната кариера, както и приключенията си с националния отбор на Полша, задкулисието на поражение при Олимпийски игри в Лондон, напускането на полския отбор и последващите успехи с Трефл (Гданск). 

Треньорът ще дари част от приходите от книгата на благотворителна организация „Fundacja Herosi“ (Фондация "Герои"), която активно помага на болни от рак деца и сираци.

 

58-годишният Анастази е трикратен европейски шампион (два пъти с Италия и веднъж с Испания) и трикратен победител в Световната лига (два пъти с Италия и един - с Полша). 

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Андреа Анастази
Коментари
Други новини