Треньор с успехи в Шампионската лига поема ВК Люлин


Треньор с успехи в Шампионската лига поема ВК Люлин
07-10-2019 18:52 | BGvolleyball.com

 

Български специалист с дългогодишен опит и успехи на международна сцена -  Ангел Кошеджийски е един новите треньори във волейболен клуб Люлин (София).

 

Кошеджийски, който има зад гърба си две победи с женският волейболен отбор на Левски Сиконко в Шампионската лига през сезон 2002/2003 (над Вакъфбак  с 3:1 и Тенерифе с 3:0) и десет годишен опит с различни отбори в Италия, застава начело на мъжкия отбор на Люлин във Висшата Лига, както и ще работи с подрастващите в школата.  

 

 

Най-голямото откритие във волейбола на Кошеджийски е Матей Казийски, като негов първи треньор в отбора на Славия.

 

„През 2013 година бях свидетел на първите стъпки от развитието на ВК Люлин. За известно време бях откъснат от волейбола и след 6 години това, което виждам, надмина очакванията ми. Люлин има потенциал да се развие като един от водещите волейболни клубове в България. Благодаря на ръководството, че ме покани да се присъединя към клуба“, коментира Ангел Кошеджийски.

 

„Познавам Ангел Кошеджийски от почти 20 години и съм щастлив, че ще работим заедно за развитието на волейбола във ВК Люлин. Знам неговите качества като треньор и като човек, което ме прави оптимист за бъдещето на клуба“, заяви за BGvolleyball.com президентът на ВК Люлин Деян Нинов.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Ангел Кошеджийски, Люлин, Национална волейболна лига 2020 Висша лига
Коментари
Други новини