Цветан Соколов пожела успех на млади волейболисти от Люлин


Цветан Соколов пожела успех на млади волейболисти от Люлин
09-10-2019 15:49 | BGvolleyball.com

 

Ден преди да замине за Русия, за да се присъедини към новия си отбор Зенит (Казан), един най класните български волейболисти - националът Цветан Соколов се срещна с млади състезатели от София.

 

Диагоналът на „лъвовете“ посети ВК Люлин за да поздрави и да пожелае успех на момчетата от столичния клуб. Същевременно той им представи и своя нов бранд - 2o7o10v, от който ще има специална линия за волейболисти.

 

 

"Пожелавам успешна и ползотворна година на ВК Люлин. С удоволствие ще сме партньори в различни обществено полезни дейности", коментира Цецо Соколов по време на визитата.

 

Основната идея на срещата беше за напред да бъдат организирани съвместно социални и благотворителни инициативи.  Момчета си направиха снимки за спомен със звездата на националния ни отбор и му пожелаха да продължава да представя България по същия успешен начин.

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Тцетано Соколов, Люлин
Коментари
Други новини