В Перник търсят пари за отопление на спортна зала


В Перник търсят пари за отопление на спортна зала
Снимка: perniknews.com
27-11-2019 16:00 | BGvolleyball.com

 

Община Перник ще търси дофинансиране от Министерството на младежта и спорта за отопление на ремонтираната волейболна зала в спортния комплекс "Дружба", съобщиха от общината. Съоръжението бе открито официално на 14 октомври.

 


Министерството на младежта и спорта предостави 98 000 лв., с които неработилата от 2004 г. зала бе обновена за спортен живот. Освен от волейболистите, залата се използва и от клуба по художествена гимнастика "Виктория", в който тренират 150 деца. Тук провеждат заниманията си и кикбоксьорите от СК "Боец".

 

 

Оказа се обаче, че в залата не е предвидено отопление. Няма и санитарни възли, съблекални, бани и тоалетни. За да тренират, децата включват малки електрически печки. Клубът по борба е предоставил временно съблекалните и баните си на останалите клубове, трениращи в новата зала.

 

 

Сградата на спортния комплекс "Дружба" бе ремонтирана изцяло през 2014 г., с изключение на залата по волейбол.

 

 

 ---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
няма мачове
Други новини