Отвори вторият магазин на AVVA за България


Отвори вторият магазин на AVVA за България
27-11-2019 15:00 | BGvolleyball.com

 

Вторият магазин на AVVA за България официално беше открит на 26 ноември в София, в търговски център The Mall. На фона на нежно звучаща музика от изпълнение на арфа, приветствие към гостите отправиха търговският директор на бранда за България - Мария Трифонова и Тайлан Кирали - директор външен пазар за AVVA.

 

Красиви момичета, облечени в дрехите на АVVA, демонстрираха по различен и предизвикателен начин мъжката модна линия. 


Събитието беше уважено от медии, партньори и приятели на марката.

 

AVVA е бранд със световни позиции в мъжката мода, синоним на елегантност, високо качество и отличен дизайн. 

 

 

От 2000 г. до днес брандът е регистриран в 120 държави в Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Африка и Австралия, има 87 фирмени магазина в Турция и 43 извън страната. Рекламно лице на търсените мъжки дрехи, обувки и аксесоари е звездата на турската музикална поп сцена Мурат Боз.


Представителнитe магазини в The Mall и Varna Mall ще дадат шанс на жителите и гостите на София и Варна да се докоснат до концепцията на AVVA за цялостната визия на модерния мъж през ХХI век – изискан стил в класическото и всекидневното облекло, качество без компромиси, удобство и практичност, оригинален дизайн с младежки дух, нови и актуални модели за всеки сезон. 

 

 

 
---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
няма мачове
Други новини