Мартин Стоев: На конкурс никога не бих се явил, кой ще ме оценява?


Мартин Стоев: На конкурс никога не бих се явил, кой ще ме оценява?
13-01-2020 14:39 | BGvolleyball.com

 

Старши- треньорът на националния отбор на България за юноши под 18 години години Мартин Стоев коментира информацията, в която отново бе замесено неговото име за евентуален национален селекционер на мъжете, както и факта, че ще бъде обявен конкурс за длъжността, че не би участвал в такова нещо.

 

“За пореден път се замесва моето име. На мен лично никой не ми се е обаждал за това. Оферта не съм получавал от никой от федерацията. На конкурс никога не бих се явил! Конкурсите са за красота…

 

Кой ще ме оценява?!

 

Селекционерът на националния отбор се избира от федерацията или му се предлага директно работата. Данчо Лазаров е прав, че бъдещият треньор трябва да се избере за следващите 4 години и да може да работи спокойно в целия олимпийски цикъл. Трябва да се направи сериозна стратегия за Олимпийските игри в Париж 2024. Първо мисля да изчакам да видим какво ще стане на 13 март на Общото събрание на БФ Волейбол. Да видим каква федерация ще има. Кои ще са в Управителния съвет. Да видим какви финанси ще има подсигурени. Министерството на спорта дава 2 милиона, но те не стигат за нещо… На този етап Мартин Стоев си е добре при децата”, добави Мартин Стоев.

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мартин Стоев, България национален отбор волейбол юноши под 18 години
Коментари
Други новини