Маричанки на ски за каузата Живей Активно


Маричанки на ски за каузата Живей Активно
12-02-2020 19:21

Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) за пореден път се включи в инициативата Нестле за Живей Активно! Маричанки участваха днес в пресконференция организирана от Нестле. На 29 февруари Живей Активно за първи път ще се проведе на зимния курорт Боровец.

 

Легендарният гимнастик Йордан Йовчев, рапърът Ивайло Иванов – Играта и мениджърът на волейболен клуб Марица Борис Халачев показаха своята подкрепа в борбата с ниската физическа активност, като излязоха от обичайните си спортни роли и се качиха на ски в подкрепа на инициативата Нестле за Живей Активно!. Чрез своя пример те призовават хората да се хранят балансирано и да бъдат активни не само на закрито или през топлите дни, но и през зимните месеци от годината.

 

За първи път тази година, превърналото се вече в национално движение – Нестле за Живей Активно!, ще се проведе и през зимата. На 29 февруари всички, които не са опитвали зимен спорт, ще могат да го направят напълно безплатно в любимия зимен курорт Боровец.

 

Всички желаещи могат да се присъединят към редица именити български спортисти на 29 февруари в Боровец – Екатерина Дафовска, Петър Попангелов, Александра Жекова, Владимир Николов, Йордан Йовчев, Тереза Маринова. Инициативата се подкрепя и от ВК Марица, Милена Тодорова, Евгени Иванов, както и Спортист на годината 2019 Владимир Илиев.

 

Сред активностите са ски уроци, сноуборд, пързаляне с шейни, правене на снежни човеци, както и уроци за това как да спортуваме безопасно в планината.

 
---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Марица, Живей Активно, Йордан Йовчев
Коментари
няма мачове
Други новини