Симеон Добрев: Всеки самоуважаващ се спортист е длъжен да остане във форма


Симеон Добрев: Всеки самоуважаващ се спортист е длъжен да остане във форма
20-03-2020 20:16 | Малинка Димитрова

 

Либерото на Дунав (Русе) Симеон Добрев е на мнение, че въпреки обявеното извънредно положение и липса на мачове всеки състезател трябва да положи нужните усилия, за да остане в добра форма. Държи много на правилата за безопасност и призовава всички да го правят, но и да запазят спокойствие. 

 

Какво друго разказа пред BGvolleyball.com волейболистът, който бе част от националния отбор до 19 години, можете да прочетете по-долу: 

 

 

"Гледам да не се паникьосвам, точно обратното. Старая се да обръщам повече внимание на моите близки и да прекарвам време с тях. Успявам да прекарвам повече време с малкия си брат, помагам му с домашните, играем любими игри заедно и гледаме филми." 

 

"Понеже затвориха всички фитнеси и зали, няма особено голям избор за тренировки. Вкъщи правя базови упражнения с ластици и дъмбели. Правя коремни преси, гръбни и други дребни упражнения. Нямаме конкретни задания от клуба, но смятам, че всеки самоуважаващ се спортист ще направи всичко възможно, за да запази своята форма", обяснява Симеон.  

 

"Спазвам добра лична хигиена, мия си ръцете по-често, избягвам струпванията на хора на едно място. Трябва да носим предпазни маски при излизане навън, да избягваме контакт с болни хора", допълва той. 

 

 

"Хора, запазете спокойствие, оползотворете времето си. Всеки казва в забързаното ежедневие, че няма време - сега е моментът да прочетете онази книга, която така и не успяхте, да научите нещо ново от интернет. Да не забравяме на първо място да обръщаме повече внимание на нашите семейства, нашите най-близки хора. Сега е времето да им покажем колко много ги обичаме и ценим", завърши младият волейболист. 

 
---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Симеон Добрев, Дунав, Национална волейболна лига 2020 Суперлига, коронавирус, пандемия
Коментари
няма мачове
Други новини