ЗД Евроинс АД въвежда намалено работното време


ЗД Евроинс АД въвежда намалено работното време
20-03-2020 11:30 | BGvolleyball.com

 

Уважаеми клиенти и партньори,

 

С оглед запазване здравето на нашите служители, клиенти и партньори въвеждаме намалено работно време във всички офиси и ликвидационни центрове на територията на цялата страна. 


За периода на извънредното положение, в централния офис находящ се на адрес  София, бул. Христофор Колумб №43 и всички ликвидационни центрове в цялата страна, се въвежда намалено работно време от 09.00ч до 16.00ч. Офисите на дружеството на територията на цялата страна ще работят с гъвкаво работно време. Повече информация може да намерите тук.

 

Останалите служители на „ЗД Евроинс” АД остават в  дистанционен режим на работа. 

 

Уважаеми клиенти и партньори,


Отново се обръщаме към Вас с молба, преди посещение на офис на дружеството, да се свържете по телефон и/или имейл  със служител на „ЗД Евроинс” АД в най-близкия до Вас  офис за актуална информация и съдействие с цел избягване събиране на повече хора на едно място, както и пребиваване на открито пред офисите.


Апелираме всички да запазим спокойствие, спазваме дисциплина и хигиена, и заедно да преодолеем  това трудно за страната ни и целия свят изпитание.


Пазете живота и здравето си, както на Вас, така и на близките си. Останете си вкъщи!

 
---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: евроинс, коронавирус, работно време
Коментари
няма мачове
Други новини