Любо Ганев свиква УС на 31 март, вижте дневния ред


Любо Ганев свиква УС на 31 март, вижте дневния ред
24-03-2020 15:49 | BGvolleyball.com

Президентът на Българска федерация по волейбол Любо Ганев събира членовете на УС за първо заседание на 31 март от 11:00 часа. То ще бъде дистанционно с видео връзка, като в дневния ред са включени пет точки.  

 

Първата от тях е именно казусът за първенството при мъжете и жените. След това новите управници във волейбола трябва да решат и за шампионалите при подрастващите. Трета точка е за определяне броя на отборите и формулата, по която ще се играе следващото първенство за мъже и жени.

 

УС трябва да освободи от длъжност управителя на „Волей Промоушън“ Станислав Николов и да избере нов на неговото място. За финала ще бъдат определени председателите на комисиите във федерацията.

 

На първото заседание няма да се обсъждат кандидатури за национални селекционери. Това ще стане след предложения на треньорската комисия.

 

Ганев призова членовете на УС да обмислят дневния ред и да предлагат още точки за включване в него. Видимо той показва, че държи да спазва максимално обещанието си глобалните решения за родния волейбол да се вземат демократично и същевременно открито за обществеността.
---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Любо Ганев, БФВ, Управителен съвет
Коментари
няма мачове
Други новини