Школата на Марица подновява тренировки следващата седмица


Школата на Марица подновява тренировки следващата седмица
21-05-2020 16:25

 

Школата на Марица (Пловдив) подновява тренировки следващата седмица, след като Министерството на младежта и спорта разреши официално тренировките на закрито и открито за деца до 18-годишна възраст от 26-ти май.  

 

„Всички се радваме, че най-накрая се разреши и провеждането на тренировки с деца. В момента сме поставени пред едно предизвикателство, с което се надявам да се справим. Такова голямо прекъсване на тренировъчния процес от два месеца и половина не е имало никога и въпреки, че водихме занимания с голяма част от състезателите си дистанционно съм притеснен за връщането им в оптимално физическо състояние. Трябва да бъдем много внимателни, за да не се получат контузии. Надявам се от БФВолейбол да се съобразят с този факт при взимането на решение за подновяване на състезанията при подрастващите. Школата започва своите занимания на 26-ти май, като в периода до 1-ви юни те ще се провеждат на откритите игрища за плажен волейбол. Това ще ни даде възможност да изпълним всички необходими изисквания за заниманията на закрито, които най-вероятно ще стартират от 1-ви юни. Пожелавам на всички да са здрави и да се върнем бързо към нормалния ритъм на работа в клуба“, заяви спортният директор на школата на Марица (Пловдив) Владимир Котев пред volleymaritza.bg по повод решението тренировките с деца да бъдат подновени.

 

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Марица
Коментари
няма мачове
Други новини