Диана и Тервел заедно в живота и спорта


Диана и Тервел заедно в живота и спорта
28-06-2020 17:19 | BGvolleyball.com

 

Спортът е неразделна част от живота на семейството на боксьора Тервел Пулев и волейболистката Диана Ненова. Двамата споделиха любопитни моменти от съжителството си.

 

Децата, семейството и спорта – това са някои от ключовите думи в живота на Тервел Пулев и съпругата му Диана. Професионалният боксьор и успешната състезателка и настоящ треньор по волейбол се радват на двама наследника – Калоян и Аспарух. Как възпитават синовете си и как поддържат любовта в тяхното сплотено семейство?

 

Диана разказва, че се справя добре с трима мъже вкъщи. "Понякога се караме и дразним, но това са нормални неща. И тримата са много добрички", казва тя.

 

„Важно е децата да са заедно, защото са братя. Учим ги да обръщат внимание не само на материалното”, допълва Диана.

 

Тервел споделя, че жена му дава всичко от себе си. „Когато се запознах с нея ми направи впечатление, че е много скромен и земен човек. Аз не обичам да се натоварвам с ненужни неща, които нямат общо с отношенията между хората. Тя обаче има и друго качество – обича да се чувства, като принцеса”, споделя боксьорът.

 

„Започнах да играя волейбол от 7-годишна възраст. Почти целият ми живот е свързан с волейбола. В женския волейбол положението е много зле. Надявам се със смяната на ръководството и президента, нещата да тръгнат в правилна посока. Най-важното е децата да имат къде да тренират. А и държавата да помогне“, коментира Диана пред NOVA и добави:

 

„Най-трудното е да можеш да тренираш ежедневно. Много обичам всякакъв спорт да гледам. Особено художествена гимнастика. Но аз лично не бих пробвала.“

 

За противниците на Тервел, волейболистката разкри: „Честно казано нарочно не се интересувам от неговите противници. Умишлено го правя, защото ме е страх и се притеснявам. Не искам да се тревожа. Вярвам, че ако се тревожа, му пренасям една негативна енергия.“

 

„Професионалният спортист може да изкачи много стъпала нагоре, но това става с правилна методика“, добави Тервел и бе категоричен, че брат му Кубрат е пример за него. „Наблюдавам го постоянно Кубрат и той е наистина железен. Има невероятна психика“, заяви по-малкият брат от фамилията Пулеви.

 

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини