В Русия разрешават публика на волейбол от новия сезон


В Русия разрешават публика на волейбол от новия сезон
25-07-2020 16:00 | BGvolleyball.com

 

Феновете ще могат да присъстват на трибуните на мачовете от руското първенство по волейбол през новия сезон 2020/2021. Броят им обаче ще бъде ограничен и задължително ще трябва да носят маски.

 

Руската федерация по волейбол е разработила и одобрила „Насоки за провеждане на двубоите в първенствата на Суперлигата и Висшата лига в условия на ограничения, свързани с разпространението инфекция с коронавирус". Изискванията в него са строги, както по отношение на участниците в срещите, така и на феновете.

 

При продажбата на билети ще е необходимо да се осигури социално дистанциране, като се изключат местата за сядане на зрители, които са близо един до друг. В залата ще бъдат пуснати само хора, които нямат симптоми на заболяването. За целта на входа ще се измерва температурата по безконтактен начин. Фенове на гостуващия отбор изобщо няма да бъдат допуснати на арената. Зрителите трябва да носят маски и ръкавици в залата. Освен това около спортните съоръжения ще се разрешава да се продава само вода.

 

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Русия мъже, Русия жени
Коментари
няма мачове
Други новини