Варненки с триумф на учителската спартакиада за десети път


Варненки с триумф на учителската спартакиада за десети път
09-09-2020 13:59 | BGvolleyball.com

 

Учителки от Варна станаха шампионки в турнира по плажен волейбол на Шестнадесетата спартакиада на учителите, която се проведе в КК "Албена" през изминалата седмица. Валентина Георгиева (капитан на отбора), Виктория Викторова, Диана Филипова и Лора Илиева триумфираха с десета поредна титла в спартакиадата, като отбелязват своеобразен рекорд на лидерската позиция. 

 

Варненки се качиха най-високо на почетната стълбичка след интересни и оспорвани двубои, без нито една загуба. Съперници на тима бяха само български състави. 

 

Среброто отиде при представителките на учителките в Пловдив, а бронзът - в София. Така на практика се повтори призовото класиране от миналата година. 

 

 

"Трудно ще ни отнемат първото място. Нека всички бъдат живи и здрави. Ще очакваме съперниците си и следващата година", казаха победителките за BGvolleyball.com

 

Надпреварата в КК "Албена" беше в 11 спорта, като участваха повече от 350 състезатели. Заради ситуацията с коронавируса тази година липсваха участници от чужбина.  

 

 

Крайно класиране: 

 

1. Варна

2. Пловдив

3. София

4. Враца 

5. Стара Загора 

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Спартакиада плажен волейбол 2020 жени
Коментари
няма мачове
Други новини