В Дупница се готвят за победи в Европа


В Дупница се готвят за победи в Европа

Снимка: архив

09-09-2020 16:18 | BGvolleyball.com

Волейболистите на Марек Юнион Ивкони (Дупница) се готвят за победи на европейска сцена през новия сезон 2020/21. Тимът от Дупница ще играе в третия по сила европейски клубен турнир – за Купата на Претендентите (Challenge cup). Родните представители, водени от Виктор Карагьозов, стартират на 1/16-финалите в надпреварата срещу австрийския УВЦ Веберцайле (Рид-им-Иннкрайс).

 

„Нямаме много информация за съперника ни, тъй като разбрахме, че има промени. Знаем само, че австрийците също ще бъдат с нов отбор, като повечето от опитните състезатели от миналогодишният състав са напуснали. Те обаче имат повече възможности от нас. Със сигурност ще има чужденци“, коментира Виктор Карагьозов.

 

Селекционерът обаче заяви, че въпреки всичко съперникът е преодолим, ще се гони преминаване в следващия кръг на турнира.

 

„Важно е да преодолеем първия ни съперник на 1/16-финалите, да покажем, че имаме възможности. Ако успеем, това определено ще има много положителен ефект и след това ще се борим за още победи в турнира”, заяви Виктор Карагьозов.

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Марек, Виктор Карагьозов, Купа на претендентите волейбол 2021 мъже
Коментари
няма мачове
Други новини