Спортни фенове с петиция за отваряне на залите за публика


Спортни фенове с петиция за отваряне на залите за публика
15-09-2020 15:30 | BGvolleyball.com

 

Спортни фенове от цяла България подеха петиция във Фейсбук за отваряне на залите за публика на предстоящите състезания. Инициативата е на група волейболни запалянковци, които с нетърпение очакват да подкрепят своите любимци на живо по трибуните. Засега това е невъзможно, като има забрана за допускане публика поради пандемията от коронавирус. 
 
Сезонът във волейболната Суперлига при мъжете и първенството "Демакс" при жените стартира само след месец, като се очаква с нетърпение  от зажаднелите за емоции фенове. Те заявиха, че ще направят всичко възможно да бъдат част от спортния живот на закрито. Инициативата набира все по-голяма полулярност, като все повече хора слагат подписа си под нея.
 
Ето част от текста на петицията, която върви за подписка във Фейскуб: 
 
"След като отвориха ресторанти, барове, дискотеки, фитнес зали, хотели, басейни, спа центрове, стадиони, молове, театри, кина, концертни зали - единственото място, което все още е затворено, са спортните зали. Публика няма да бъде допускана. Спортните зали ли са най-опасното място?" 

 

 

Петицията можете да намерите тук.

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
няма мачове
Други новини