Добри новини: В Монтана оздравяха


Добри новини: В Монтана оздравяха
13-10-2020 19:00 | BGvolleyball.com

 

Волейболисти и баскетболистки на Монтана направиха нови PCR-тестове за коронавирус, след като карантината им изтече. Спортистите получиха добри новини, като всички тестове са отрицателни.

 

Преди две седмици  петима представители на волейболния клуб – трима състезатели и двама души от спортно-техническия щаб и пет баскетболистки бяха диагностицирани с COVID-19. И двата отбора изкараха двуседмична домашна карантина, но забраната им за тренировки падна и те вече се готвят усилено за старта на новия сезон.

 

От 19 до 21 октомври волейболистите на Монтана са домакини на група 4 от турнирите за определяне на първа и втора осмица в Суперлигата. В него ще участват домакините, Марек Юнион-Ивкони (Дупница), Славия (София) и Ботев (Луковит). Пъървенецът се класира директно за първата осмица на елита, заелите второи трето място ще играят допълнителен бараж за влизане сред осемте най-добри.

 

Програма на мачовете от група 4 в Монтана вижте тук.

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини