НВЛ: Всички срещи от първенствата ще се изиграят


НВЛ: Всички срещи от първенствата ще се изиграят

Снимка: Архив. 

20-11-2020 14:39 | BGvolleyball.com

 

Ръководството на Национална волейболна лига работи активно с клубовете, за да определи възможно най-добрите дати за изиграване на пропуснатите мачове от отбори, чиито състезатели са имали здравословни проблеми. Въведените възможности за отлагане на мачове поради заболяване са с цел да се подсигури здравето на всички играчи, треньори и работещи по провеждането на срещите.  

 

Програмата се следи всекидневно и се предприемат своевременно необходимите размествания на срещи. Планът към настоящия момент е всички мачове от първенствата да бъдат изиграни, спрямо действащите разпоредби за провеждане на спортни мероприятия в страната. Анализирани са всички възможности за наваксване на отложените срещи от програмата. С цел подсигуряване на още повече време за спокойно изиграване на двубоите, които се е наложило да бъдат отложени, е обсъдена възможността финалният турнир за Купата на България да се проведе през втората половина на сезона, което би подсигурило още един месец за изиграване на отложените мачове от първия полусезон.

 

„Следим внимателно случващото се. За нас от първостепенна важност е здравето на всички и настояваме за спазване на всички здравни предписания. Нямаме притеснения, че мачовете от първенствата ще се изиграят до един. Каквото е необходимо като като разместване на дати, ще бъде направено. Работим активно и с телевизията партньор, за да можем да показваме колкото може повече мачове всяка седмица. Клубове, спонсори, телевизия и фенове могат да разчитат, че се предприемат всички възможни адекватни на ситуацията действия първенствата да се проведат изцяло“, заяви Атанас Гаров, председател на Национална волейболна лига.

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Национална волейболна лига 2021 Суперлига, Национална волейболна лига 2021 жени
Коментари
Други новини