Андрей Жеков: Беше важно да запишем първа победа


Андрей Жеков: Беше важно да запишем първа победа

Снимка: Архив. 

20-11-2020 23:25 | BGvolleyball.com

 

Треньорът на волейболния Левски София Андрей Жеков остана доволен след първата победа на тима му в първата осмица на Суперлигата - 3:0 гейма срещу Пирин (Разлог) в единствения изигран мач от 4-ия кръг. Ето какво сподели Жеков пред медиите след срещата:


"Резултатът може би малко подлъгва. Смятам, че можехме да бъдем по-категорични, но все пак бе важно да запишем и първа победа в т.нар. първа осмица. Може би и затова имаше някакво известно напрежение поне в началото на мача. Чиста победа е и дадохме възможност на млади състезатели да поиграят, така че съм доволен. Това е нещото, което се опитвам - да давам възможност на младите състезатели да се опитват да вземат от по-опитните, а съответно по-опитните да се опитват да своя пример на подрастващите".

 

"Аз се чувствам добре. Като цяло се отрази този период, в който не тренираха някои състезатели. Голяма част от отбора премина през това, но за съжаление не всички. Ситуацията е такава и трябва да се справяме с това, което е в момента".

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини