ЦСКА се подсили с централен блокировач


ЦСКА се подсили с централен блокировач

Петър Бъчваров (вдясно) подсили ЦСКА, а Чоно Пончев (вляво) ще играе в чужбина.

10-01-2022 15:33 | BGvolleyball.com

Мъжкият отбор на ЦСКА ще разчита на услугите на правещия много силен сезон до момента в Супер Волей – Петър Бъчваров. 30-годишният централен блокировач официално става част от семейството на „армейците“, след като бе привлечен от пловдивския Локомотив.

 

Както съобщихме вече ПСК Локомотив изпитва финансои затруднения, като тимът бе напуснат от трима - старши-треньорът Мирослав Живков и двама волейболисти- Петър Бъчваров и Чоно Пенчев.

 

Бъчваров е висок 205 сантиметра и през настоящата кампания заема четвърто място от всички волейболисти по отношение блокадите средно на гейм. Той има 24 успешно спрени атаки на противникови играчи в 26 гейма, което прави средно по 0.92 на част. От него се очаква да продължи със силното си представяне и с екипа на „червените“. Той трябва да замени Тодор Костов, който още в началото на сезона получи тежка контузия и ще пропусне срещите от настоящата кампания.

 

ЦСКА приветства Петър Бъчваров и му пожелава успех с екипа на „армейците“.

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Национална волейболна лига 2022 Суперволей мъже
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини