Берое привлече диагонал от Пирин


Берое привлече диагонал от Пирин
05-05-2022 16:50 | BGvolleyball.com

 

След като бе обявен новия треньор, президентът на Берое 2016 оповести и първото си ново попълнение. Това е диагоналът Спас Байрев, който прекара последния сезон в Пирин (Разлог). Новината съобщи в студиото на предаването Block Out Живко Желев. 

 

“От 2 седмици Берое има нов старши треньор. Подписахме договор и през следващите 3 години наставник на Берое ще е Мирослав Живков. Освен това привлякохме диагонала Спас Байрев. Като цяло за следващия сезон ще запазим гръбнака на отбора и ще добавим още няколко по-силни волейболисти. Не искам да говоря предварително преди да сме подписали договори. След като това стане факт ще ги обявим. Отново ще разчитаме и на чуждестранни състезатели. Алексей Землянко също е много близко до оставане в отбора. ”, заяви Желев. 

 

”Бъдещето на сина ми Руси Желев е свързано с Берое. Той има дългосрочен договор с клуба и скоро наистина ще играе във водещ отбор, защото Берое ще бъде такъв. До три години смятам, че ще се борим успешно за медалите в България”, сигурен е Живко Желев.

 

 

 

---------

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Национална волейболна лига 2023 Суперволей мъже
Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини