Александър Иванов: На 70% сме готови с визията за отбора за следващия сезон (видео)


Александър Иванов: На 70% сме готови с визията за отбора за следващия сезон (видео)
10-05-2022 18:09 | BGvolleyball.com

 

Има на къде да растем и да се развиваме като клуб, школата ни е с основен приоритет, коментира президентът на ВК Хебър

 

Президентът на ВК Хебър (Пазарджик) Александър Иванов даде специално интервю за страницата на клуба, където говори за раздялата с канадския диагонал Брадли Гънтър и евентуалния му заместник. Той коментира трансферите в отбора и какво предстои през летните месеци, както за шампионите, така и за школата на клуба.

 

ВК Хебър и Брадли Гънтър се разделиха. Намерхите ли негов заместник и как върви трансферната политика?

Първо искам да благодаря на Брадли Гънтър за тези четири прекрасни години. Изживяхме много хубави моменти заедно, спечелихме много трофеи и титли. Станахме като едно семейство. Пожелаваме му много успехи занапред и винаги е добре дошъл в Пазарджик.

 

 

Колкото до трансферните ни планове това лято, мога да кажа, че имаме с какво да се похвалим. На 70% сме готови с това, как искаме да изглежда отбора през следващата година. Феновете съвсем скоро ще узнаят в каква посока сме тръгнали. Скоро ще започнем да обявяваме новите имена.

 

Какво предстои през лятото за ВК Хебър?

Освен да подредим отбора имаме и много организационна работа. Действаме в много посоки и това изисква усилия извън игрището. Работим по участието ни на европейска сцена. В момента сме в преговори с различни партньори и и спонсори. Надявам се до началото на новия сезон да сме завършили целия процес. Смятам, че има накъде да растем и да се развиваме като клуб. Трябва да предприемем необходимите стъпки да го направим. Така че предстои доста динамично лято.

 

ВК Хебър действа активно и за школата си, организира камп в Италия за подрастващите. Разкажете малко повече?

Лагерът в Италия е нещо много интересно за школата ни тази година. И там се стремим да се развиваме и да надграждаме. Кампът е триседмичен. Старндартно лагерите в Италия са едноседмични, но ние решихме да организираме малко по-задълбочено преживяване за младите волейболисти.

 

 

 

Кампът е отворен както за състезатели на ВК Хебър, така и за желаещи от цяла България. Има голяма интерес към тази инициатива, мисля че има единични бройки останали като места. Надявам се участниците да почерпят много вдъхновение и технически умения,  така че да могат да ги прилагат през сезона. Също така сме подготвили много интересни неща за школата ни още от лятото. Надявам се нещата в нашия клуб през следващата година да са все по-добри и  пожелавам успех на всички.

 

Цялото интервю вижте във видео-материала:

 

 

 

 

---------

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини