Владислав Иванов: Вярвам, че този отбор ще постига успехи


Владислав Иванов: Вярвам, че този отбор ще постига успехи

Снимка: startphoto.bg

20-06-2022 17:00 | BGvolleyball.com

Либерото Владислав Иванов се завръща в състава на мъжкия национален отбор по волейбол на България за втория турнир от Лигата на нациите в София (20 - 26 юни).

 

Опитният състезател пропусна първия турнир в Отава (Канада), но вече е на линия, като селекционерът Николай Желязков ще може да разчита на още един класен играч за предстоящите битки в "Арена Армеец".

 

 

"Със сигурност ни очаква тежък турнир, с отбори, които са на много сериозно ниво - най-вече Бразилия и Щатите. Смятам, че сме подготвени и ще дадем максимума да спечелим поне два мача. Надявам се на повече, но ще видим как ще се развият нещата. Има мотивация в отбора, всеки иска да побеждава и съм сигурен, че това ще се случи още в София", каза  Владислав Иванов.

 

"Много по-различно е от преди седем години. Някои отбори направиха подмладяване, други запазиха ядрото си. Нивото на волейбола се е вдигнало още повече. Нашият отбор е изключително млад, талантлив и перспективен, но със сигурност трябва търпение. Вярвам, че този отбор ще постига успехи, но пак казвам, че трябва търпение към тях, защото това са млади играчи и нямат необходимия опит все още."

 

 

 

„Моята функция е по-различна от това просто да играя. И на мен ми коства много, защото е нужно търпение към младите играчи. Нормално е да правят грешки, нормално е да бъркат. Говорим много и аз съм тук, за да им помогна да станат по-добри. Атмосферата в отбора е чудесна. Имаме добри условия за работа и тренировъчният процес е на високо ниво. Не съм работил с Николай Желязков като старши треньор, през миналата година той беше помощник на Силвано Пранди. Но от съвместната ни работа виждам, че е добър млад специалист, който иска да се развива и дава максимума от себе си нещата да вървят", добави опитното либеро на България

 

 

---------

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини