Георги Сеганов: Спечелихме с отборна игра, успехът ни вдъхва увереност


Георги Сеганов: Спечелихме с отборна игра, успехът ни вдъхва увереност
21-06-2022 23:54 | BGvolleyball.com

 

Разпределителят Георги Сеганов заяви след победата над Иран с 3:0 гейма, в първия мач от домакинския ни турнир от Лигата на нациите в София, че успехът е изключително важен и дава допълнителна увереност на отбора.

 

„Страхотна победа пред нашата публика. Радваме се, че я постигнахме. Имаше трудни моменти, но със смелост и търпение изтърпяхме. Това беше много важно, защото сега имаме още повече увереност. Нагласата ни е да победим и Австралия. Сега имаме дни да починем и да се подготвим добре с тренировки и видеа и да сме готови за мача в петък. Двубоят с Иран го спечели отборната игра, защото имаше трудни моменти. Пипнахме много топки на блокада и след това ги извадихме в защита, вдигнахме си ги добре и ги отиграхме. Всички нападатели играха много добре, сигурно и аз имам заслуга, но нашите нападатели са изключително силни. Сега се надяваме, че още повече хора ще дойдат в петък, събота и неделя да ни подкрепят и използвам случая да ги поканя“, каза капитанът Сеганов.

 

---------

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини