24 отбора очакват втория турнир от Sofia Beach Masters 2017


24 отбора очакват втория турнир от Sofia Beach Masters 2017
13-07-2017 20:32 | BGvolleyball.com

Имате по-малко от 24 часа, ако имате желание да се запишете за участие

 

24 отбора са изявили желание да се включат във втория турнир от веригата по плажен волейбол Sofia Beach Masters 2017


Надпреварата ще се проведе на пясъчния корт в комплекс "Бонсист" на ул. "Проф. Н. Генчев" на 15 и 16 юли, а който все иска да участва, но все още не се е записал, може да го направи до 19:30 ч на петък (14 юли)


Тогава е насрочена и техническата конференция преди старта на втория турнир, като на нея ще бъдат уточнени програмата и графика за провеждане на срещите. Мястото е в кафето до пясъчния корт в комплекса. 


В състезанието нямат право на участие единствено играчи, представяли България в международни турнири по плажен волейбол в периода 2013-1017. 


Надпреварата Sofia Beach Masters 2017 е както за мъже, така и за жени, като се играят квалификации и елиминационни мачове.


Играе се по официалните правила на Международната федерация (ФИВБ) за плажен волейбол. Таксата за участие в предстоящите кръгове е: 15 EUR на състезател и 0 EUR на състезател от U16 отбор (макс 3 отбора). Всеки, който иска да се включи в турнира, може да се регистрира, като подаде информация на следния имейл: Beachvolley.bg@gmail.com


Наградният фонд се определя като процент от входните такси и ще бъде раздаден за първите три места. Класирането ще се определи спрямо точките от най-добрите три постижения от възможните четири турнира. Това ще стане на 28 август 2017. При равен брой точки се гледат точките от четвъртия турнир, мачовете между отборите с еднакви точки и спечелени геймове. 

 

Сайт №1 за волейбол у нас - BGvolleyball.com е медиен партньор на веригата!


Ако не сте се записали, побързайте да го направите, остават по-малко от 24 часа! 


---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Sofia Beach Masters 2017, плажен волейбол
Коментари
няма мачове
Други новини