Джесика Карбахал: Надявам се да се докажа в Марица (видео)


27-10-2020 10:30

 

Кубинската волейболистка и последно ново попълнение в състава на шампиона Марица (Пловдив) Джесика Агилера Карбахал даде интервю пред volleymaritza.bg за първите си впечатления в клуба.

 

Как мина пътуването ти до Пловдив?

Пътуването ми от Куба до България мина добре. Единствените трудности, които срещнах бяха свързани с това, че не познавах добре града, когато пристигнах.

 

Харесва ли ти залата, в която се провеждат тренировките на отбора?

Залата за тренировки за мен е перфектна, има всички необходими условия. Според мен обаче, условията не са толкова важни, колкото да дадеш всичко от себе си на терена.

 

Какви са очакванията ти за мачовете в Шампионска лига?

Очакванията ми за участието ни в Шампионска лига са на всеки мач да даваме максимума от себе си, заедно с момичетата и да стигнем до финала.

 

Как виждаш условията, които Марица ти предоставя?

Условията, които предлага клуба са добри, много са внимателни с мен. Заради смяната на климата малко бях настинала, но всички се грижеха за мен и се държаха чудесно.

 

Какви са впечатленията ти от новите съотборнички?

Впечатленията ми от съотборничките ми за момента са, че съм приятно изненадана, понеже макар и да не говоря езика, те винаги са страшно мили с мен. Също и на тренировки, стараят се винаги да се чувствам добре.

 

Какво би си пожелала за новия сезон?

Очакванията ми за следващия сезон са треньорското ръководството да има вяра в мен, за да мога да се докажа. Надявам се отбора да остане същия и да продължим да участваме във всички турнири и шампионати.

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Марица, Шампионска лига волейбол 2021 жени, Национална волейболна лига 2021 жени
Коментари
Други новини