Спортна зала

Град:Сливница, България


Национална волейболна лига Висша лига | Западна група
Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
02-11-2019
18:00
Спортна зала
Сливница, България
Сливнишки герой 0:3 Ботев Луковит
16-11-2019
18:00
Спортна зала
Сливница, България
Сливнишки герой 3:2 Миньор
30-11-2019
18:00
Спортна зала
Сливница, България
Сливнишки герой 3:2 Тетевен Волей
14-12-2019
18:00
Спортна зала
Сливница, България
Сливнишки герой 3:2 Люлин
25-01-2020
18:00
Спортна зала
Сливница, България
Сливнишки герой 3:0 Звездец
08-02-2020
18:00
Спортна зала
Сливница, България
Сливнишки герой 3:0 Ботев Ихтиман
22-02-2020
18:00
Спортна зала
Сливница, България
Сливнишки герой 3:1 Етрополе
07-03-2020
18:00
Спортна зала
Сливница, България
Сливнишки герой 3:2 Град
Национална волейболна лига Висша лига | Четвъртфинали
Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
00-00-0000
Спортна зала
Сливница, България
Сливнишки герой Виктория Волей
00-00-0000
Спортна зала
Сливница, България
Сливнишки герой Виктория Волей
Други новини