Николай Иванов: Нефтохимик е богат клуб за българските стандарти (видео)


02-05-2019 12:00

 

Как се разви шампионът в мъжкия ни волейбол Нефтохимик 2010 (Бургас) през сезона? Отговор на този въпрос даде гост-анализаторът на предаването "Златният гейм" Николай Иванов.

 

"Нефтохимик е богат клуб за българските стандарти. Това им позволява да правят грешни стъпки в селекцията, след което могат да се поправят".

 

"Те имат момчета на много високо ниво. Те имат огромен потенциал, могат да играят за много повече пари на много по-високо равнище".

 

"Преди да започнат игрово да печелят мачовете си, Нефтохимик печелеше с имената на своите играчи. Те имат много национали и страхотни състезатели. След това, вкарвайки организация, нещата още се подобриха".

 

"Опитът на играчите също беше важен. Защото играчите успяха да напипат кои моменти са важни, кои мачове са от значение. Мачът с Левски например не беше толкова важен. И вече в началото на плейфоите те оцених важността на тези двубои. Всеки един двубои имаше изключителна тежест и те прекършваха своите съперници", заяви бившият капитан на националния отбор по волейбол.

 

Повече от мнението на Николай Иванов вижте във видео материала
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Николай Иванов, Нефтохимик 2010, Национална волейболна лига 2019 Суперлига
Коментари
няма мачове
Други новини