Ники Иванов: Хебър създаде вътрешна конкуренция на шампионите (видео)


02-05-2019 12:17

 

 

Хебър (Пазарджик) създаде вътрешна конкуренция на Нефтохимик 2010 (Бургас) през този сезон в Суперлигата при мъжете. Анализ на играта на волейболистите от Пазарджик, коитно спечелиха Купата на България направи Николай Иванов в предаването "Златният гейм".

 

"Хебър е добрият пример. Добрата практика, която трябва да се следва от други отбори. Те минаха дълъг път с надграждане - повишаване на бюджета и класата на състезателите. Но те започнаха да правят много и с младите хора, както и социалните проекти, след които залата се пълни. Те са много социално ангажирани. Техните звезди ходя по мероприятия и запалват младите хора".

 

"Закономерно Хебър извървя своите стъпки и стигна до почетната стълбичка. Въпросът е как ще надградят. Но от друга страна трябва да се подходи деликатно и да се върви стъпка по стъпка".

 

"Въпреки че Хебър имаха доминация над много компоненти над Нефтохимик, при тях напрежението ги прекърши вкъщи и те загубиха".

 

Повече във видео материала.



---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Николай Иванов, Хебър, Национална волейболна лига 2019 Суперлига
Коментари
няма мачове
Други новини