Стани звезда, запиши се за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019!


Стани звезда, запиши се за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019!
14-05-2019 10:00 | BGvolleyball.com

 

С обновен и формат и нови награди стартират през този сезон единствените по рода си конкурси за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019!

 

ВНИМАНИЕ, ПРИЯТЕЛИ,

 

С цел разширяване на обхвата на надпреварата, в битката за короната вече могат да участват все повече категории, свързани с волейбола. Така освен състезатели, участващи в календара на БФВ, заявки за записване могат да подадат и всички, участващи в аматьорските състезания по волейбол в страната, както и всички действащи, и успешно положилите съдийски курсове в България.  

 

Така състезатели, аматьори и рефери заедно ще показват красотата на българския волейбол и заедно ще градят визията на родните представители в този спорт на и извън игрището.

 

И както всеки сезон ще има страхотни награди за победителите!

 

Какви обаче ще бъдат те, това ще бъде обявено допълнително. Награждаването става на специална церемония с много изненади, като всички победители от категориите волейбол, баскетбол, лека атлетика и плуване заедно ще отпразнуват събитието.

 

През тази година ще има и специален стимул!

 

Победителите в Мис и Мистър от всички спортове ще имат уникалната възможност да красят луксозен календар за 2020 година. Специалното издание ще бъде посветено на красивата страна в спорта и ще бъде изработен от медийната група ЕС Медия, към която е част и BGvolleyball.com.

 

Записването започна!

 

Приканваме всички да бъдат инициативни. Претендентите могат да подават своите кандидатури за участие в конкурсите Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019 на следния имейл: office@bgvolleyball.com, както и на Facebook страницата на сайта до 31 май. 

 

 Необходимо е всеки кандидат/ка да изпрати:

 

- снимка (по собствена преценка, желателно в цял ръст);

- име, години; височина, пост

- отбор; или да посочи, че е рефер

- телефон за връзка или имейл.

 

 Кандидатите трябва да са навършили 16 години.  

 

 Конкурсът ще протече в три фази:

 

 -  I фаза – до края на месец май се приемат номинации.

-  II фаза – до средата на август ще се определи Топ 5.

-  III финална фаза – до края на месец септември, в която ще се определи крайното класиране на Топ 5.

 

Награждаването ще се проведе в началото на октомври.

 

Очакваме ви! Не се колебайте, защото победителите от конкурсите до сега не само придобиха известност и уважение сред спортния свят у нас, но някои от тях бяха забелязани за модните подиуми, като пред тях се разкриха нови хоризонти.  

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис BGvolleyball.com 2019, Мистър BGvolleyball.com 2019
Коментари
няма мачове
Други новини