Суперфиналите в ШЛ с телевизионно излъчване в 75 страни


Суперфиналите в ШЛ с телевизионно излъчване в 75 страни
Снимка: CEV.
14-05-2019 18:55 | BGvolleyball.com

 

 Волейболните фенове от 75 страни по света ще проследят на живо историческите Суперфинали в Шампионската лига на 18 май (събота). Европейската конфедерация в сътрудничество с Eurosport и техният медиен партньор Sportradar направиха приключението възможно за най-много зрители - да се докоснат до атмосферата в "Макс Шмелинг Хале". Ще бъдат излъчени и кадри зад кулисите на събитието, които със сигурност ще заинтригуват още повече аудиторията. 

 

В България излъчването е поверено на Нова Спорт

 

От 17:00 ч. б.в. е мачът между Игор Горгонзола (Новара) и Имоко Волей (Конеляно), като повторение на финала в италианската Сериа А1. От 20:00 ч. пък е двубоят между Зенит (Казан) и Кучине Лубе (Чивитанова) с Цветан Соколов в състава.  

 

Припомняме ви, че наградният фонд за новите носители на европейската корона е 1,2 млн. евро. - по 600 000 за всеки пол. Рекордна е и сумата за цялото състезание - 3 547 000 евро

 

 

Пълен списък на програмите, които ще излъчат мъжкия финал между Зенит (Казан) и Кучине Лубе (Чивитанова) - тук . 

 

Пълен списък на програмите, които ще излъчат женския финал между Игор Горгонзола (Новара) и Имоко Волей (Конеляно) - тук . 

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Шампионска лига волейбол 2019 мъже, Шампионска лига волейбол 2019 жени
Коментари
Други новини