Спечели награди и престиж с конкурсите за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019


Спечели награди и престиж с конкурсите за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019
16-05-2019 11:00 | BGvolleyball.com

 

Големи и атрактивни награди очакват участниците в новото издание на уникалните и престижни конкурси за красота Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019.  Първият по рода си конкурс в родния волейбол - Мис и Мистър BGvolleyball.com, предизвиква все по-голям интерес и оживление. 

 

С цел разширяване на обхвата на надпреварата, в битката за короната вече могат да участват все повече категории, свързани с волейбола. Така освен състезатели, участващи в календара на БФВ, заявки за записване могат да подадат и всички, участващи в аматьорските състезания по волейбол в страната, както и всички действащи, и успешно положилите съдийски курсове в България.  

 

Така състезатели, аматьори и рефери заедно ще показват красотата на българския волейбол и заедно ще градят визията на родните представители в този спорт на и извън игрището.

 

И както всеки сезон ще има страхотни награди за победителите!

 

Какви обаче ще бъдат те, това ще бъде обявено допълнително. Награждаването става на специална церемония с много изненади, като всички победители от категориите волейбол, баскетбол, лека атлетика и плуване заедно ще отпразнуват събитието.

 

През тази година ще има и специален стимул!

 

Победителите в Мис и Мистър от всички спортове ще имат уникалната възможност да красят луксозен календар за 2020 година. Специалното изданието ще бъде посветено на красивата страна в спорта и ще бъде изработен от медийната група ЕС Медия, към която е част и BGvolleyball.com.

 

Записването започна!

 

Приканваме младите състезатели, аматьори и рефери да бъдат инициативни. Кандидатите могат да подават своите кандидатури за участие в конкурсите Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019 на следния имейл: office@bgvolleyball.com, както и на Facebook страницата на сайта.

 

 Необходимо е всеки желаещ да изпрати:

 

- снимка (по собствена преценка, желателно в цял ръст);

- име, години; височина, пост

- отбор; или да посочи, че е рефер

- телефон за връзка или имейл.

 

 

Конкурсите Мис BGvolleyball.com 2019 и Мистър BGvolleyball.com 2019 стартират през юни. Екипът на BGvolleyball.com си запазва правото и на собствени номинации.

 

Надпреварата ще протече в три фази:

 

 -  I фаза – до края на месец май се приемат номинации.

-  II фаза – до средата на август ще се определи Топ 5.

-  III финална фаза – до края на месец септември, в която ще се определи крайното класиране на Топ 5.

 

Награждаването ще се проведе в началото на октомври.

 

 

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис BGvolleyball.com 2019, Мистър BGvolleyball.com 2019
Коментари
няма мачове
Други новини