Костадин Стойков се разделя с Дунав, преговаря с Монтана


Костадин Стойков се разделя с Дунав, преговаря с Монтана
01-06-2019 17:48 | Ани Колева

 

Опитният волейболист и бивш национал Костадин Стойков, който игра през последните два сезона в Дунав (Русе) се разделя с клуба. Състезателят най-вероятно ще поеме в посока Монтана, където ще подпише за следващия сезон.

 

„Продължавам спортната си кариера като състезател. Ще продължа да играя, но 90% няма да е за Дунав“, коментира Коце Стойков за BGvolleyball.com.

 

“Имам договор за 1+1 година с Дунав, но обстоятелствата ме принуждават да сменя клубната принадлежност. Няма да навлизам в подробности, но има финансови проблеми и не съм взимал заплати от три месеца. Разговарям с  Мотана, където треньор е Даниел Пеев. Най-вероятно ще поема функцията играещ помощник-треньор в Монтана“, допълни за BGvolleyball.com Костадин Стойков.

 

 

В края на таи година волейболистът ще навърши 42 години, като целта му е  да помага с опита си на младите волейболисти у нас.

 

„За разлика от Дунав, където нищо не се случва, целите в Монтана са други, по-високи. Ще бъда втори диагонал и ще влизам само когато се налага. Ще помагам на треньора Дани Пеев с всичко, което мога и естествено ще помагам на по-младите играчи. Монтана е по-близка дестинация до София , ще бъда по-близо до семейството си. Ще съчетая игра с функцията помощник-треньор и ще навлизам в това поприще “, завърши Коце Стойков.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини