Стартът е даден, гласуването за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019 започва!


Стартът е даден, гласуването за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019 започва!
12-06-2019 13:30 | BGvolleyball.com

 

Специализираният волейболен сайт BGvolleyball.com, който е част от медийната група Eс Медия, дава старт на поредните издания на единствените по рода си у нас конкурси за красота в българския волейбол.

 

Надпреварите за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019 започват! В шестото издание на Мис BGvolleyball.com и петото на Мистър BGvolleyball.com участие ще вземат 9 състезатели при мъжете и 10 състезателки при жените. Кандидатите са заявили своето желание или са били номинирани от приятели/роднини. 

 

Както вече писахме, конкурсите стартират с обновен формат и нови награди

 
Надпреварите се радват на все по-голяма популярност, като представители на национални гарнитури също заявиха желание да участват.  Кои са те, ще разберете на специалната платформа, където става гласуването. 

 

Спорът за короната в българския волейбол обещава много емоции и интересни моменти. За победителите и призьорите ще има още повече изненади. Крайната оценка ще имат читателите, които от днес, 12 юни 2019 г. до 20 юли може да гласуват в първата фаза за своите фаворити на специалните платформи - miss.bgvolleyball.com и mister.bgvolleyball.com.

 

От един IP адрес може да се правят по три номинации във всеки един от двата конкурса.

 

Гласувай за Мис BGvolleyball.com 2019 - ТУК 

 

Гласувай за Мистър BGvolleyball.com 2019 - ТУК 

 

 

В миналогодишното издание короната при жените спечели Ивана Тренчева от Университета на Западна Вирджиния, а при мъжете победител стана Георги Стоянов от Елтман (Германия)

 

Гласуването може да започва и нека най-достойният победи! Изборът е ваш!

 

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис BGvolleyball.com 2019, Мистър BGvolleyball.com 2019
Коментари
няма мачове
Други новини