Нови имена в комисията по плажен волейбол към БФВ


Нови имена в комисията по плажен волейбол към БФВ
15-06-2019 13:00 | BGvolleyball.com

 

Нови имена влизат в комисията по плажен волейбол към БФВ, която администрира държавните първенствата в този спорт у нас. Съставът се разширява, като в него вече участват доказали се специалисти и опитни играчи.

 

За главен секретар на комисията е избран Пламен Николов –дългогодишен треньор в плажния волейбол, създал много успешни състезатели на пясъка. Селекционер на националните отбори на България, участващи в европейските първенства за подрастващи в Норвегия, в Литва, както и селекционер на женския състав на европейската купа в Словения, което е олимпийска квалификация. Същевременно Пламен Николов е шеф на ВК Перун (Варна) и води женския отбор, както и девическите селекции на клуба.

 

 

Дългогодишният специалист в плажния волейбол Пламен Николов (по средата) става секретар на комисията 

 

Като членове влизат и редица изявени имена като треньори и състезатели. Владимир Котев, който е селекционер на плажните „лъвове“ и „лъвици“ влиза в състава на комисията. 

 

Опитният и класен състезател и на пясъка, и в зала - Невен Нешев също се включва в комисията и ще съдейства със своя опит.

 

 

Един от най-опитните ни играчи и национал, както на пясъка, така и в зала Невен Нешев влиза в състава на комисията 

 

Главният администратор в първенствата на Волей Мания  – Цветелин Андреев също е ново попълнение, като БФВ започва по-тясно сътрудничество с организацията на аматьорите за развитието на плажния волейбол у нас.

 

Съдиите също имат свои представители в комисията, като в нея влизат Тошо Стоянов – председател на съдийската колегия по плажен волейбол и Николай Русев – рефер.

 

Структуриране на Националната комисия по плажен волейбол:

 

- Милко Багдасаров  - председател

 

- Пламен Николов  - секретар

 

- Цветелин Андреев

 

- Невен Нешев

 

- Владимир Котев

 

- Тошо Стоянов

 

 - Николай Русев

 

Разработета е структура на турнирите и ранкинг на състезателите, като се определят  нива на турнири със и без паричен награден фонд и точките които се разпределят на всяко ниво турнир.

 

Предстои  организиране на съдииски курс за плажен волейбол.

 

Програма за всички утвърдени турнири за лято 2019 можете да видите тук.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: комисия по плажен волейбол, Милко Багдасаров, Пламен Николов, Невен Нешев, Владимир Котев
Коментари
Други новини