Официално: Тодор Скримов подписа с Андреоли (Латина)


Официално: Тодор Скримов подписа с Андреоли (Латина)
Снимка: Илияна Иванова
01-06-2013 18:05 | Ивайло Пампулов

Сбъднах мечтата си да играя в Италия, бяха първите думи на талантливия посрещач пред клубния сайт

 

Договор за една година с италианския Андреоли (Латина) подписа българският национал Тодор Скримов. Така 23-годишният посрещач изпълни една от мечтите си - да играе в Серие А1.

 

Роденият в Перник състезател ще смени френското първенство, където игра през последните шест години.

 

"Откакто се занимавам с волейбол, мечтата ми е да играя в Италия", бяха първите думи на Скримов пред клубния сайт на Андреоли. "Сега след като се сбъдна желанието ми, трябва да показвам на всяка тренировка, че съм готов за това предизвикателство. Нямам търпение да започна новото приключение и смятам, че шестте години, които изкарах във Франция ще ми помогнат да се адаптирам в Латина", каза още талантливият посрещач.

 

"Продължаваме клубната политика да търсим млади и перспективни играчи", коментира президентът на отбора Джанрио Фаливене. "Така в нашия тим успяхме да доведем един от най-обещаващите състезатели в световен мащаб, като специални благодарности заслужава нашия спортен директор Кандидо Гранде, който се справи със сложните преговори. Остава ни още една малка част от пъзела за новия сезон и отборът ще бъде комплектован", добави още Фаливене.

 

Треньор на тима от Латина през новия сезон ще бъде Роберто Сантили, който наследи бившия селекционер на България Силвано Пранди.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър!

_____

 

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.com!


Тагове: Италия мъже, Силвано Пранди, Тодор Скримов
Коментари
няма мачове
Други новини