Тодор Алексиев: Условията в Пазарджик са доста по-добри от тези на много места в чужбина (видео)


02-08-2019 11:00 | Пазарджишка Марица

 

Едно от звездните попълнения на ВК Хебър - Тодор Алексиев сподели защо е приел офертата на Хебър. 

 

"Първо Пазарджик като локация е близо до София, където е семейството ми, а това за мен е много важно. Освен това условията, които ми предложиха тук, не можех да ги пренебрегна. Честно казано, те са доста по-добри от тези на много места в чужбина", откровен бе Алексиев.

 

36-годишният пловдивчанин заяви, че към момента не може да каже колко силен ще бъде Хебър през новия шампионат.

 

"Още нищо по този въпрос не мога да споделя, защото това е едва първа тренировка. Може би след 2 месеца ще бъда по-точен. Личните ми амбиции са да станем шампиони и да вдигнем Купата на страната. Нямам представа за нивото на останалите отбори в България. За мен сега по-важното е какво ние ще успеем да постигнем през времето на подготовката", допълни Алексиев.

 

"В евротурнирите целта е да стигнем възможно най-напред. Падна ни се тежък жребий, лош отбор, но ще се готвим и времето ще покаже докъде ще стигнем", каза още новото попълнение на хебърци.

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Тодор Алексиев, Хебър
Коментари
Други новини