14 дни до края на втория етап за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019!


14 дни до края на втория етап за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019!
06-08-2019 10:30 | BGvolleyball.com

 

14 дни остават до края на втория етап от конкурсите за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019! 


Гласуването приключва на 20 август (вторник), в 23:59 ч., като след това ще останат петима финалисти при мъжете и пет финалистки при жените. При мъжете борбата за лидерство става все по-ожесточена, в подножието на върха също се води битка за разпределение на местата. 


При жените също се забелязва битка за първото място между две претендентки, но коя от кандидатките ще вземе водачеството, още не е ясно. Между останалите пет се води борба за всеки един глас. 

Припомняме ви, че преди старта на втората фаза всички претендент/ки отговориха на специални въпроси, разкриващи същността им. Едва след като бяха публикувани всички интервюта на нашия сайт, гласуването във втория етап започна. 

Ако искате вашите любимци да се класират за финалния етап, дайте своя вот на съотвените платформи - miss.bgvolleyball.com и mister.bgvolleyball.com.


 

За Мис BGvolleyball.com 2019 ТУК.

 

За Мистър BGvolleyball.com 2019  ТУК .

Претендентите за короната очакват вашите гласове!

 

 

ВСИЧКИ ИНТЕРВЮТА НА УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ВТОРАТА ФАЗА ВИЖТЕ ТУК.

 

 

 

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мистър BGvolleyball.com 2019, Мис BGvolleyball.com 2019
Коментари
Други новини