Турска националка със собствен спортен бранд


Турска националка със собствен спортен бранд
06-08-2019 20:32 | BGvolleyball.com

 

Турската националка Йозге Кърдар създаде свой собствен спортен бранд. 33-годишната волейболистка е нарекла марката "NINESET" и произвежда спортно облекло, необходимо за перфектната тренировка. Слоганът е "Избери да бъдеш уникална". 

 

Тениските, спортните сутиени и клиновете (дълги и къси) са на достъпни цени и с волейболен дизайн и се предлагат в четири цвята - синьо, бордо, розово и черно. Има и интересни артикули като дълги чорапи с името на всеки ден от седмицата. Налични са и комплекти. 

 

 

Разпределителката си сътрудничи в бизнеса със съпруга си - латвиеца Гиртс Кинастс, за когото се омъжи миналата година. Той отговаря за мениджмънта, а Кърдар влиза в ролята на модел. Двамата са работили по проекта през последните 11 месеца. 

 

Състезателката на THY е амбицирана да развие начинанието си и извън пределите на южната ни съседка, като скоро ще бъде активна и английската версия на сайта. 

 

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини