Доскорошна националка мина под венчило


Доскорошна националка мина под венчило
Русена каза да на Одрик на стилна церемония в София
08-08-2019 16:00 | Ани Колева

 

Доскорошната националка Русена Сланчева вече е омъжена жена и влезе в лоното на семейните. Волейболистката на френския Нанси каза заветното "да" на своя избранник Одрик Линорд - бивш футболист от Мартиник (Франция), на стилна церемония, която се проведе в комплекс "Шато" в София. Избранникът на чаровната ни състезателка харесва много България, като логично изборът за сватбено тържество е паднал върху родна земя.

 
Кума от българска страна бе волейболистката от школата на ЦСКА Маргарита Амиджинова, а от страна на младоженеца кумува семейство от Мартиник. 
 
Сватбата бе международна, като на празненството присъстваха бивши и настоящи волейболистки, националки на България и на други страни, с които Русена е играла в различни отбори.
 
Родителите на булката - Петър Сланчев - завеждащ направлението за подрастващите в БФВ и жена му Живка бяха сред най-щастливите на сватбата, като пожелаха много радост и щастие на младите. Новото семейство пък заминава за кратка почивка в Гърция, след което  Русена започва подготовка със състава на Нанси, воден от Радослав Арсов, на 16 август за новия сезон в ЛИГ А Феминин във Франция.
 
Екипът на BGvolleyball.com позравява младото семейство Русена и Одрик Линорд, като им щелае много здраве, щастие и дълъг семейн живот.

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Русена Сланчева, България национален отбор волейбол жени, Франция жени
Коментари
няма мачове
Други новини