2000-ен пясъчен стадион на един хектар площ се строи във Варна


2000-ен пясъчен стадион на един хектар площ се строи във Варна
Снимка: Владимир Стоянов, mtelbeachmasters.com
08-08-2013 12:30 | Николай Марков

 

Седмица преди началото на Евро 2013 българските участници вече се готвят в морската столица

 

Стадион с близо 2000 места, който ще се разпростира на 10 000 квадратни метра площ, вече се изгражда на Южния плаж във Варна, където след точно една седмица, на 15 август, ще се проведе Европейското първенство по плажен волейбол за младежи и девойки до 22 години, представено от Мтел.

 

Страхотното съоръжение, на което ще протекат битките за европейската корона в континенталния шампионат на ЦЕВ, ще впечатлява с 6 пясъчни корта – 4 състезателни и 2 тренировъчни, както и с ВИП зона, медийна зона, медицинска зона, информационен център, зона за съдиите, зона за официалните лица на ЦЕВ, две зони за състезателите, дори зона за децата, които ще подават топките, и други.  Стадионът на Mtel Beach Masters на практика ще представлява цяло едно селище в непосредствена близост до пристанището на морската ни столица.

 

Българските представители в първенството вече пристигнаха във Варна.  Подготвителният им лагер на черноморския бряг е финансиран от Mtel Beach Masters и БФВ.  Сега младежите и девойките на България се готвят усърдно под зоркото око на своите треньори вече на морски пясък, за да могат да свикнат с обстановката на варненския плаж.  Първите чуждестранни участници се очаква да пристигнат в неделя.

  

Усърдно се готвят и още едни участници в Европейското първенство – танцьорките от балета, които, както обикновено, ще поддържат тонуса на ентусиазираната публика между атрактивните разигравания на волейболистите.

 

BGvolleyball.com е медиен партньор на организаторите и ще отразява шампионата от мястото на събитието.

  

  

_____

 

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.com!

 

 

 

Моят лозунг в протестите:

100% МАЖОРИТАРНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА!

ВСИЧКО ДРУГО Е ПРАХ ХВЪРЛЕН ОТ ПОЛИТИЦИТЕ В ОЧИТЕ НА НАРОДА!

 


Тагове: Европейско първенство плажен волейбол 22 2013
Коментари
няма мачове
Други новини