Откриха игрище за плажен волейбол в Казанлък


Откриха игрище за плажен волейбол в Казанлък
Снимки: ВК Казанлък Волей
10-08-2013 16:50 | Ани Колева

 

Скоро в града на Розите се предвиждат турнири на пясък

 

Ново игрище за плажен волейбол откриха в Казанлък, съобщиха за BGvolleyball.com от местния ВК Казанлък Волей.

 

Пясъчният корт е първи в града на Розите, като той се намира на километър от спортната зала Арсенал. Официалното му откриване бе миналата седмица, като все още има някои довършителни дейности около игрището. Въпреки това в Казанлък вече планират да се развиват и в този спорт, като се обмисля да се приемат бъдещи домакинства на турнири по плажен волейбол, но засега все още не са уточнени конкретни дати.

 

„Игрището е напълно готово и годно за игра. Цялото оборудване на корта е чисто ново. Постарахме се да открием игрището максимално бързо, за да имаме възможно повече време от летния сезон, въпреки че около самия корт има още доста за довършване. Надяваме се все пак скоро всичко да е напълно готово и да можем да мислим за домакинство на някой турнир”, заяви специално за BGvolleyball.com мениджърът на корта Койчо Бъчваров.

 

 

 

Въпреки наличието на довършителни дейности наоколо, най-нетърпеливи се оказаха някои бивши състезатели на клуба, които вече ползват игрището и изказаха своето задоволство от новата придобивка в града.


Тагове: Казанлък Волей
Коментари
няма мачове
Други новини