Кметът на Сливен инспектира ремонта на зала Асеновец


Кметът на Сливен инспектира ремонта на зала Асеновец
Снимка: Община Сливен
15-08-2019 17:30 | BGvolleyball.com

Кметът на Сливен Стефан Радев направи инспекция на ремонта на спортна зала "Асеновец", на която от известно време тече цялостен ремонт. Бе констатирано, че дейностите вървят по график. Обновлението на спортноно съоръжение стартира в края на април, а срокът е 200 календарни дни.

 

 Зала „Асеновец“ разполага със зали волейбол и бокс, които ще бъдат изцяло обновени, като в залата по волейбол ще могат де се провеждат тренировки по тенис на корт на закрито. Новос ще бъде монтирането на стена за спортно катерене.
 
Външните стени ще бъдат топлоизолирани. Поставя се хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена обшивка и гръмоотвод. Вътрешната отоплителна система ще бъде подменена. Залата ще разполага и със вградена система за климатизация и вентилация, както и соларна система за битово горещо водоснабдяване. Предвижда се подовата настилка да бъде от винил. Ще бъдат ремонтирани и вътрешните помещения със санитарни възли. Средствата са осигурени от правителството.
 
Залата не е ремонтираната от построяването й през 1971 година.  

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: зала Асеновец, ремонт
Коментари
Други новини