Иван Станев: Не бе трудно да избера Добрич (видео)


19-08-2019 21:22 | BGvolleyball.com

 

Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) стартираха подготовка за новия сезон в Суперлигата 2019/2020 при мъжете. На първото занимание присъстваха 11 състезатели, сред тях и новите попълнения Иван Станев, Красимир Гайдарски, Иван Петров-Кабата, Пламен Шекерджиев, Йордан Пеев, и завърналите се отново в Добрич Димитър Маринков и Жулиен Георгиев.

 

Един от най-добрите разпределители, които България е имала - Иван Станев призна, че още по време на предварителните разговори с треньора Пламен Христов е одобрил предложените му условия и не е било много трудно да предпочете Добрич като следваща стъпка в кариерата си. Договорът му е за един сезон. Дали ще бъде капитан зависи от старши треньора и играчите, ако му гласуват това доверие, е готов да носи капитанската лента. Станев познава някои от по-опитните играчи, с по-младите му предстои да се опознаят.

 

Станев се обърна и към феновете: "Да бъдат все така зад отбора, да подкрепят момчетата в трудни моменти, защото в годините са показвали, че са добри в това. Това, което зависи от нас като работа - ще се опитаме да го покажем по най-професионалния начин. Тази година първенството ще е доста изравнено, а с оглед на това как се окомплектоваха отборите - ще е интересно. Надявам се да сме в челните позиции." 

 

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Иван Станев, Добруджа 07, Национална волейболна лига 2020 Суперлига
Коментари
няма мачове
Други новини