Димитър Маринков: Първенството ще е доста равностойно


Димитър Маринков: Първенството ще е доста равностойно
19-08-2019 22:10 | BGvolleyball.com

 

На първата тренировка от подготовката за новия сезон завърналият се отново в Добруджа 07 Димитър Маринков призна, че не държи да бъде отново капитан, но ако му гласуват това доверие, ще го оправдае, ако ли не - ще изберат този, който най-много заслужава. 

 

"Отдавна не се е случвало да ми се тренира толкова много. Всички ми се смеят.  Готвим се здраво, по три пъти на ден сме в залата, надявам се да даде резултат". Маринков каза още, че познава всичките си нови съотборници, отбора много му харесва и смята, че годината ще е положителна. От здравословна гледна точка се чувства добре, отпочинал е, зареден емоционално.

 
"Първенството ще е доста равностойно, обичайните заподозрени от първата шестица, отново ще се бием", заяви  Маринков, допълвайки, че май отново Добруджа 07 ще спори с Монтана и то в борбата за финал.

 
Посланието му към добричката публика е да напълнят залата, както са го правили винаги! "Имаме хубав отбор, ще има шоу в залата. Ако залата се пълни, ще бъде празник за града, за нас и ще е страхотно", завърши посрещачът.

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Димитър Маринков, Добруджа 07
Коментари
Други новини