Последни часове до края на втората фаза за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019!


Последни часове до края на втората фаза за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019!
20-08-2019 12:00 | BGvolleyball.com

 

Последни часове остават до края на втория етап от конкурсите за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019! 


Гласуването приключва днес, 20 август, в 23:59 ч.  След приключване на вота ще останат петима кандидати при мъжете и пет кандидатки при жените. 

 

При мъжете двама от претендентите все още водят битка за мястото на върха. Останалите кандидати обаче също се борят за гласовете на аудиторията. 

При жените борбата като цяло е оспорвана докрай, като всеки един глас е важен за кандидатките. Една от номинираните продължава да води с голяма преднина от съперничките си. 

Припомняме, че преди старта на втората фаза всеки един/една кандидат/ка отговориха на въпроси, разкриващи същността им. След публикуване на всички интервюта на нашия сайт, гласуването започна във втория етап. 

 

Гласуването става с едно кликване върху снимката на вашия фаворит. От един IP адрес може да се правят по три номинации във всеки един от двата конкурса. 


Ако искате вашите любимци да преминат във финалния етап, подкрепете ги със своя глас на съотвените платформи - miss.bgvolleyball.com и mister.bgvolleyball.com.За Мис BGvolleyball.com 2019 ТУК.

 

За Мистър BGvolleyball.com 2019 ТУК .

 

Претендентите за короната очакват вашия вот!  

 

 

ВСИЧКИ ИНТЕРВЮТА НА УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ВТОРАТА ФАЗА ВИЖТЕ ТУК.

 

 

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис BGvolleyball.com 2019, Мистър BGvolleyball.com 2019
Коментари
няма мачове
Други новини